Godkjent av Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon, NNH

    Startside Hovedmeny                    

                                                                                                                            

 

 

 

 

 

 

Min bakgrunn:

Jeg har hovedfag i biokjemi ved Universitetet i Oslo (1999), og har arbeidet innen forskning ved Rikshospitalet, godkjenning av legemidler og undervisning. Jeg underviser bl.a. i urtenes biokjemi og i immunforsvaret ved Biopathøgskolen i Sandvika.

I 2005 tok jeg eksamen i urte-terapi (fytoterapi), dvs behandling av sykdommer og plager med urter.

Menneskets biokjemi (hvordan kroppen fungerer kjemisk) er spennende i seg selv, men det er virkelig fascinerende å se hvordan urtenes innholdsstoffer kan påvirke kroppens biokjemi. Kroppens selvhelbredende krefter og immunforsvaret styrkes.

Jeg har også avlagt eksamen i Anatomi, fysiologi og sykdomslære (medisin grunnkurs, 2003), samt i Kostholds-veiledning (2004). Dessuten lærte jeg Akupunktur 2000 i 2006.

Det å arbeide som naturterapeut er ikke kun en jobb, men et livskall. Man gir 100% i møte med pasienter, og jobben er utrolig meningsfylt!

Ryllik (Achillea millefolium) inneholder flavonoider som man mener er krampeløsende; den er ofte brukt mot menstruasjonssmerter og kolikk. Urten er også fin å bruke ved nedsatt appetitt pga dens innhold av seskviterpen-laktoner, og ved diaré pga garvestoffer.Ryllik kan inntas på flytende form (ekstrakt), eller som te, dog med mye svakere virkning enn ekstrakt.

 

Til toppen på siden    Til Hovedmeny

 

Sist endret: 21 januar 2008